W co najbardziej lubicie grać? Już za małe pieniądze można mieć dobrą grę. Aby znaleźć dowolną grę wystarczy wpisać w wyszukiwarkę
symulatorypc.pl - symulatory gier do pobrania i możemy ile chcemy wybierać. Bardzo lubiana gra to na przykład GTA, na 100% będzie to dobry pomysł na spędzenie wolnego czasu. Możemy tam zobaczyć zebranie starszych wersji i dodanie kolejnych elementów. W grze wchodzimy w jednego z gangsterów, widzimy jak kradnie, dzięki czemu możemy dowolnie wejść w kryminalny świat. Akcja toczy się w Los Santos, San Andreas ale także San Francisco i Las Ventura w 90-tych latach. Wiele emocji i dobrej zabawy, mocne efekty specjalne. Kiedy gramy najważniejszym zadaniem jest przeżyć następne ataki wymierzone w naszą stronę. Musimy zwyciężyć, zanim przeciwnik nas zdradzi. Grę można kupić praktycznie wszędzie. Wszystkie wskazówki można znaleźć na witrynie internetowej. Dowolnie można wcielić się w wybraną postacią. Wszystko jest zależne od naszego portfela i pasji, rynek daje znaczny wybór. Sam w ostatnim czasie grałem w zupełnie inną grę PES 2016 my Club, świetny symulator gry piłkarskiej. Mnóstwo emocji. Na początek można ściągnąć tylko wersję demo, ale ja od razu ściągnąłem pełną wersję wymienionej gry. Spędzam przy niej wiele czasu, sądzę że warto. Gra wymusza logiczne myślenie i nieustanne analizowanie sytuacji na boisku. Czasem proszę znajomych o pomoc w grze.